![]() |
|
|
#12 (permalink) |
|
ForumTA Sever
![]() ![]() Giriş Tarihi: Dec 2007
Rep Gücü: 300
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
bende sevgisini hergün yaşıyanlardanım,hoş henüz hakeden olmadı ama
![]()
|
|
|
#13 (permalink) |
|
ForumTA Gezgini
![]() Giriş Tarihi: Oct 2008
Rep Gücü: 286
Şubat'ın 14. günü...
![]() ![]()
Güneşin ulaşamadığı dönülmez uzaklara yürü. Nefsini ahrete, uykuyu mahşere bırakıp da yürü. Hasretin ağrılı gözyaşları alemlere rahmet olur. Yalnızlıkları yorgan bilip üzerine çekince güller biter üşüdüğün gurbetlerde. Yürü küheylan, kanının son damlası ebede karışana dek yürü. Ölümü korkutan cesaretinle tüm sevdaları ardına bırakıp da yürü. ![]() |
|
|
|
|
|
#14 (permalink) |
|
Yalova Kaymakamı
![]() Giriş Tarihi: Nov 2005
Rep Gücü: 8953
Kapitalizim çarklarının dönen dişlerinin arasını sıkışmış bir gün
Bildiğim kadarı ile Ticaret odalarının uydurduğu bir gün Bir gül 25 lira olurmu ..?? Caiz değil bence..
|
|
|
|
#15 (permalink) |
|
ForumTA Kurdu
![]() ![]() Giriş Tarihi: Nov 2006
Rep Gücü: 3610
erhan bey yine kendinizce bir bahane bulmuşsunuz.bravo vallaha anladık artık taş fırınsınız)) bu arada gogoyuda kendinize benzetmişsiniz helal olsun.çok güzel örnek oluyorsunuz..
![]() Ey kalbim! Ey yüreğim, ey cesaretim, ey korkum. Ey kalbim, ey sevmeye iştiyakım, aşka yönelişim, umutlanışım. Amansız hastalıklara, aman vermeyen düşmanlara, saman alevi gibi ilişkilere aldanmışım. Dünyayı daimi ikametgâhım, kendimi sonsuza kadar yaşayacak sanmışım. Hatam, hatadan dönüşüm; yanılışım, yanlışı anlayışım gibi keskin dönüşlere gebesin, |
|
|
|
|
|
#17 (permalink) |
|
ForumTA Kurdu
![]() ![]() Giriş Tarihi: Nov 2006
Rep Gücü: 3610
işallah canım umarım herkes bu yıl aradığını bulur,beklediği insana kavuşur.emin ol oda sana bir süpriz hazırlamıştır.benim kardeşim çok bambaşka bir insan hem ona hediye almana gerek yok.sen kalbini vermişsin bundan güzel hediyemi olur..)
![]() Ey kalbim! Ey yüreğim, ey cesaretim, ey korkum. Ey kalbim, ey sevmeye iştiyakım, aşka yönelişim, umutlanışım. Amansız hastalıklara, aman vermeyen düşmanlara, saman alevi gibi ilişkilere aldanmışım. Dünyayı daimi ikametgâhım, kendimi sonsuza kadar yaşayacak sanmışım. Hatam, hatadan dönüşüm; yanılışım, yanlışı anlayışım gibi keskin dönüşlere gebesin, |
|
|
|
|
|
#18 (permalink) | |
|
yok
![]() Giriş Tarihi: May 2007
Rep Gücü: 3484
Alıntı:
![]() onun en büyük sprizi yanıma gelmesi olur benim için başka bişi istemem zaten.hem dediğin gibi onun en büyük hediesi bana werdiği kalbiki:![]() ![]() ![]() ay içim içimden taştı birden aşkııımmmm seni çok sewiom beeennnnnnn![]() ![]() |
|
|
|
|
![]() |
| Bu konuyu okuyan üyeler: 1 (0 kullanıcı 1 ziyaretçi) | |
| Konu Araçları | |
| Mod Seç | |
|
|